Teater hausten 2023

Tollak til Ingeborg

Vi lagar teater av Tore Renberg sin suksessroman Tollak til Ingeborg i lag med Riksteateret. “Det er eit uhyre sterkt portrett og eit intenst familiedrama”, meinte NRK om Tore Renbergs roman då han kom ut i 2020. No blir boka teater - dramatisert av forfattaren sjølv.

Tollak til Ingeborg opnar teaterhuset Nynorskhuset 28. september 2023. Så skal framsyninga på turné i resten av landet med Riksteatret, før den kjem attende til oss, og vi tar den ut på vegen i Vestland.

Bestill bilettar og sjå speleplan.

Torn & Rose i Eventyrland

Torn & Rose i Eventyrland er eit samarbeid mellom tre teater og fleire teknologiselskap i Europa. Dei eldste teatertriksa blir blanda med den aller nyaste teknologien for å gi publikum feer, alvedronningar, magiske havskapningar og ein heilt ekte drake. For første gong i Europa blandar vi teater og AR (auka røynd).

Stykket har urpremiere til hausten før det skal på turne i tre av landets fylke med Nordland Teater, Teatret Vårt og Teater Vestland.

Passer for alle modige eventyrarar frå 6-100 år.

Bestill bilettar og sjå speleplan.

• Vakttelefon kommunalteknikk
    tlf. 95 98 29 99